безплатно, лесно и бързо

Новина

13:10 | 08 Май 2012

SG Експресбанк с нова специална оферта по жилищните си кредити

Societe Generale Експресбанк обяви нови, промоционални условия по жилищните кредити, които влизат в сила от 7 май 2012 година.

Банката намали лихвените нива в лева и евро за кредити със срок до 15 години на 6,95% и премахна таксата за предсрочно погасяване със собствени средства.

Банката запазва политиката си да не събира такса за кандидатстване и за управление на кредита. Промоцията е в сила до края на август 2012.

„Новите условия предлагат редица предимства за хората, които искат да закупят собствен дом – изгодни лихвени нива и прозрачни условия, без скрити такси и комисионни в договора за кредит”, сподели Наталия Лакова, Мениджър "Кредитни продукти" в Societe Generale Експресбанк.

Според нея, условията на промоционалната кампания по жилищни кредити на банката са в резултат на повишеното търсене на жилищи кредити в лева, както и с цел улесняване на клиентите при обслужване на заема, тъй като доходите на хората сапредимно в лева.

По време на промоционалната кампания, Societe Generale Експресбанк намалява и лихвените нива за жилищни кредити в лева за по-дълъг срок - 7,7% за кредити до 20 години и 8,4% за кредити до 30 години.

Всички клиенти могат да получат професионална консултация за финансиране на покупка на
жилище от експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на
банката в цялата страна.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?