безплатно, лесно и бързо

Новина

14:30 | 05 Април 2012

Ипотечен кредит с фиксирана лихва и без такса за предсрочно погасяване

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага „Свободен ипотечен кредит”, който е със 7% фиксиран годишен лихвен процент за първите 7 години.

Кредитът дава възможност за отпускане на 100% от стойността на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла.

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага и опция за ползване на гратисен период по лихвата и главницата: до 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година, което дава допълнителна сигурност на клиентите, в случай че изпитват временни финансови затруднения.

„Свободен ипотечен кредит” се предлага и с още една опция - възстановяване на 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

„Свободен ипотечен кредит” включва безплатна застраховка „Имот” за целия период на кредита, което е допълнително предимство за кредитополучателите.

„Свободен ипотечен кредит” може да се ползва както за закупуване на ново жилище, така и за текущи нужди като ремонт на имот.

Кредитът се отпуска за срок до 30 години и се предлага в лева, евро и щатски долари, като няма ограничение в максималния размер на отпуснатия кредит.

„Свободен ипотечен кредит” е без комисиона за предсрочно погасяване.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?