безплатно, лесно и бързо

Новина

12:44 | 14 Март 2012

СИБАНК с промоция за ипотечни кредити

Без такса за кандидатстване и разглеждане и без такса за предварителна оценка за ипотечните кредити на СИБАНК до 1 юни 2012 г. Промоцията е валидна за кредити в лева и евро.

Банката покрива до 85% от пазарната стойност на имота, приет като обезпечение, в зависимост от размера на отпуснатия кредит.

Клиентите на СИБАНК могат да получат отстъпка до 0.70 пункта от приложимия лихвен процент, като принципът е колкото повече допълнителни банкови продукти използват, толкова по-голямо е намалението.

Така например, по време на промоцията, за ипотечен кредит в размер на 30 хил. евро за срок от 15 години, клиентите на СИБАНК могат да намалят ГПР-то си до 8.46% (при превод на трудово възнаграждение/ пенсия по сметка в банката), ако се възползват и от предлаганите от банката застраховка “Живот” и разплащателен пакет “Комфорт”.

СИБАНК дава възможност на своите клиенти да се възползват и от сключването на безплатна застраховка “Пожар и други опасности” на недвижимия имот, приет като обезпечение.

Безплатно може да им бъде издадена и револвираща кредитна карта с гратисен период (MasterCard Standard/ Visa Classic) с предварително одобрен лимит в размер на 5% от разрешения ипотечен кредит. Към кредитната карта се предлага и безплатна застраховка “Помощ при пътуване”.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?