безплатно, лесно и бързо

Новина

15:22 | 05 Март 2012

Пощенска банка с нови по-ниски лихвени условия за кредити

Пощенска банка намали лихвите по предлаганите ипотечни и жилищни кредити в лева с 0.5%. Преференциалните параметри са специално разработени, за да отговорят на търсенето на дългосрочни заеми за домакинствата и бизнеса при изгодни лихвени условия.

Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 7.35%, като предложението включва и ползване на допълнителни отстъпки от стандартните условия на пакет „Лесен живот”.

Условията за ползване на пакет „Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка с дебитна карта, поне едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.

В допълнение, на кандидатствалите до 31 май 2012г., Пощенска банка подарява 500 лв. по кредитна карта ИКЕА към всеки усвоен жилищен и ипотечен кредит над 20 000 лева. Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София.

Новото предложение е изключително подходящо за клиенти, търсещи сигурност в дългосрочен план, защото чрез него се елиминира всякакъв валутен риск за целия срок на кредита. Допълнително удобство е възможността за използване на интернет банкиране, позволяващо на клиентите на Пощенска банка да управляват дистанционно всички свои сметки, без да се налага да посещават клон на банката.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?