безплатно, лесно и бързо

Новина

21:08 | 02 Март 2012

Райфайзенбанк с промоция на жилищни кредити

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания по жилищните си кредити, по време на която клиентите получават безплатно предварително одобрение на кредита в рамките на един ден, на база на предоставените документи за доход.

В рамките на промоцията, която продължава до 17 април 2012 г. клиентите получават кредитна карта MasterCard/Visa с предварително одобрен лимит и без такса обслужване за първата година. Кредитната карта предоставя и 10% отстъпка за най-голямата направена покупка всеки месец до края на м. август 2012 г.

Промоцията е валидна за нови искания за жилищни кредити, подадени до 17 април 2012 г. С предварителното одобрение за 1 ден кредитополучателите разполагат с по-голяма гъвкавост и свобода при търсене на най-подходящия за тях имот и при преговори с агенции за недвижими имоти.

Те имат възможност да се възползват и от гратисен период за изплащане на главницата, който е до 12 месеца, както и от дълъг срок за погасяване на кредита – до 30 години. Максималният размер на кредита е до 200 000 евро.

Райфайзенбанк дава и възможността на своите клиенти да сключат застраховка на кредитни вноски за срок от 5 години, с която получават допълнителна сигурност при погасяването на кредита, в случай на невъзможност да посрещнат задълженията си поради злополука или трайна неработоспособност.
 

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?