безплатно, лесно и бързо

Новина

13:48 | 20 Октомври 2011

Пощенска банка предлага жилищен кредит с подарък

Пощенска банка предлага ново промоционално предложение – всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит над 10 000 евро ще получи подарък – 500 лева по карта ИКЕА от Пощенска банка.

Подаръкът може да бъде използван при пазаруване на стоки за дома в магазин ИКЕА София. Картата е без годишна такса за обслужване и без такса за отпускане на кредит. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни.

Офертата е валидна при кандидатстване за кредита до края на годината. Жилищният кредит от Пощенска банка може да бъде използван за покупка на ново жилище, строеж и довършване или ремонт и подобрения в дома.

Заемът се предлага в лева и евро, като максималният му размер е 250 хиляди евро или равностойността им в български лева при максимален размер на финансиране до 85% от пазарната оценка на имота.

Банката предлага на клиентите си и нови по-ниски лихви, както и допълнителни отстъпки при ползване на пакет „Лесен живот”.

Всеки нов клиент с жилищен или ипотечен кредит получава и „Флекси” опции, даващи му възможности за гъвкаво управление на кредита – да намалява вноските си наполовина или да ги увеличава до 2 пъти за период от 6 месеца, както и да „пропуска” плащане на една месечна вноска през всяка календарна година.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?