безплатно, лесно и бързо

Новина

09:28 | 04 Октомври 2011

ОББ удължава промоционалните условия по ипотечни кредити

ОББ удължава промоционалните условия по ипотечни кредити до края на годината. Лихвеният процент за покупка на „първо жилище” в евро вече е 6,70%.

Офертата е промоционална и е валидна до 31 декември 2011 г., при избор на превод на работна заплата или регулярни постъпления по сметка „Комфорт” в банката.

Освен това банката удължава и промоционалните лихвени нива от 6,50% фиксиран лихвен процент в лева за първата година и 7,90% за остатъчния срок на кредита за клиенти, които искат да закупят жилищен имот с ипотечен кредит, пише Мениджър.

Клиентите на ОББ ще бъдат освободени от такса за кандидатстване за всички видове ипотечни кредити до 31 декември 2011 г., а всички клиенти кандидатствали за ипотечен кредит по време на промоцията ще ползват 0% такса за предсрочно погасяване със собствени средства след 3-тата година от срока на кредита.

ОББ предлага ипотечни кредити за покупка на жилище с размер до 500 000 лева или 250 000 евро и срок на изплащане до 35 години.

Основно предимство за клиентите е възможността да получат предварително одобрение за размера на кредита, още преди да са избрали имота, който искат да закупят.

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?