безплатно, лесно и бързо

Новина

21:33 | 25 Юли 2011

ОББ намалява лихвите по ипотечни заеми в евро до 6.7%

ОББ намалява лихвите по ипотечни кредити в евро за нови клиенти до 6.70% за покупка на първо жилище, съобщиха от кредитната институция.

Намалената лихва обаче е валидна при превод на работна заплата по сметка в банката или регулярни постъпления по сметка "Комфорт" в ОББ.

Освен тази промоционална оферта, която е валидна до 30 септември, банката удължава до същата дата и промоционалните лихвени нива от 6.5% фиксирана лихва за първата година за ипотечни заеми в левове и 7.9% за остатъчния срок на кредита.

Новите промени са част от политиката на ОББ за подобряване на условията по ипотечните кредити, посочват оттам. До края на септември няма и такса за кандидатстване за всички видове ипотечни кредити.

Клиенти, кандидатствали за ипотечен кредит по време на промоцията, ще ползват 0% такса за предсрочно погасяване със собствени средства след третата година от срока на кредита.

ОББ отпуска ипотечни кредити за покупка на жилище с размер до 500 000 лв. или 250 000 евро.

Срокът за изплащане е до 35 години, а процентът на финансиране, който отпуска банката като размер на кредита, е до 85% от оценката на имота, пише в. Дневник.
 

 
 

Mесечна вноска

Каква ще бъде вноската
по ипотеката ми?

Размер на кредита

Какъв размер на кредит
мога да изтегля?